top of page

Velkommen til Atec Voss

Vi bygger for folk 

Bli bedre kjent med oss

Atec Voss AS ble grunnlagt i juli 2004, og vår virksomhet har sitt hjemsted på Voss i Vestland. Vårt primære operasjonsområde dekker en radius på to timers kjøring fra bygda.

I dag er vår bedrift styrket av et erfarent og dedikert team med faste ansatte, som bringer med seg betydelig kompetanse fra byggebransjen. Vi ønsker å være det naturlige valget for private kunder, offentlige institusjoner, næringslivet og våre samarbeidspartnere. Vi tilbyr arbeid av høy faglig kvalitet, til konkurransedyktige priser og gjennomfører prosjekter med kraft og effektivitet.

En av våre fremtredende egenskaper er vår kapasitet. Vi har en imponerende evne til å rykke ut på kort varsel, enten det oppstår uforutsette situasjoner som krever akutt inngripen, eller om prosjekter vokser i omfang i løpet av utførelsen. Dette bidrar til å unngå eventuelle forsinkelser og utsettelser.

Vi setter stor vekt på opplæring og kompetanseutvikling for våre ansatte. Dette inkluderer opplæring i bruk av løfteutstyr, stillasbygging, varme arbeider og mye mer for å sikre at de er godt rustet til å utføre sine oppgaver på byggeplassen.

Ansvar

Innehar sentral godkjenning for utførelse av byggprosjekter.

Det gjør at vi kan stå ansvarlig overfor myndighetene, for våre fagområder i prosjekter. Det stilles krav til kompetanse og styringssystemer, samt vedlikehold av dette, for å inneha sentral godkjenning.

En trygg partner for ditt prosjekt

Utfører små og store byggprosjekter, for privat og offentlige sektor. Opererer både som totalentreprise på større prosjekter, eller som underleverandør ved annleggsoppdrag. Med kompetente fagarbeidere, og dyktige samarbeidspartnere, er vi trygg leverandør for ditt prosjekt.

Kvalitet i arbeid, med trivsel på jobb

De ansatte, er vårt fremste styrke. Kombinasjonen av godt arbeid, faglig videreutdanning og trivsel på jobb gir et bra arbeidsmiljø.

Hos Atec Voss AS får medarbeidere muligheten til og utvikle seg i et etablert fagmiljø.

Vårt formål 

Vi ønsker å bygge en bedre verden 

I Atec Voss har vi alltid hatt et sterkt og klart formål som danner grunnlaget for alt vi gjør - å bygge for en bedre fremtid. Som et dedikert og lidenskapelig team av byggefagfolk, er vårt oppdrag ikke bare å konstruere bygninger og infrastruktur, men også å skape verdier for samfunnet, våre kunder, og vår planet.

Construction worker climbing
bottom of page