top of page

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester for å dekke dine behov

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bygg og anlegg. Vår lang erfaring fra små og store prosjekter, både for privat og offentlig sektor kommer kundene til gode.

Nybygg og tømrerarbeid

Fra nybygg til rehabilitering og ombygging – våre erfarne tømrere har solid ekspertise innen dette fagfeltet.

Atec Voss AS er et anerkjent byggefirma som tar seg av alt, fra mindre oppdrag for private kunder til store og komplekse byggeprosjekter for både offentlig sektor og næringsliv.

Foretaket har sentral godkjenning Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 2. Dette inkluderer oppføring som for eksempel boligblokker, skoler, publikumsbygg, arbeidsbygg og driftsbygninger.
 

Rehab og påbygg 

Vi hjelper deg å sette din bolig eller næringsbygg i den stand det fortjener. Vi trår til som planlegger, prosjektleder og entreprenør enten der er snakk om renovering av eldre bolig eller oppgradering av næringsbygg. 

Vi har respekt for gammelt håndverk og vi kommer alltid frem til løsninger sammen med våre kunder. Vårt mål er at du skal få det slik som du har drømt om, eller kanskje enda bedre.

Våtromsarbeider

Atec Voss leverer alt innen våtromsarbeider for nybygg og renovering. Våre våtrom bygges i henhold til gjeldende krav i teknisk forskrift. Våre dyktige flisleggere har lang erfaring, og leverer sikre våtrom med høy estetisk standard.

''Privatkunder som velger oss som totalleverandør på våtrom får 20 års tetthetsgaranti på membran''


Vi bruker anerkjente lokale rørleggere og elektrikere og kan levere komplette bad med tekniske installasjoner. Du kan være trygg på våre kvalitetsrutiner fra prosjektering til utførelse og dokumentasjon.

Uten navn11_edited.png

Malingsarbeider

Vi utfører det meste av malerarbeid! Maling av hus, garasjer, vinduer mm..

Vi utfører alt innen utvendig malerarbeid både på mur og tre. Vi påtar oss maleroppdrag som maling av hus, grunnmur, kledning, vegger, dører, vinduer, terrasse, garasje, utehus, dukkehus og mye mer.

Mur og flis

Vi leverer en rekke tjenester innenfor murarbeider, både for innendørs og utendørs prosjekter. Vi har erfaring i oppføring av murverk, fra de enkleste ringmurer til bygging av komplette boliger i murverk. Vi utfører også utvendig rehabilitering av murverk og betong.

Asbestsanering

Asbest er klassifisert som et helsefarlig stoff, og er skadelig når det pustes inn. Materialet ble tidligere brukt i bygninger og boliger.

Atec Voss AS har godkjenning for utvendig sanering av asbest via Arbeidstilsynet. Når bygninger med asbest skal rehabiliteres eller rives, er det kun de med godkjenning som kan utføre jobben.

Vi har erfaring fra flere slike prosjekter, fra riving, industribygg, rehabilitering av offentlige bygg og private boliger.

blikk_edited.png

Blikkenslager

Med eget blikkenslagerverksted og 1 medarbeider innen faget, tar vi på oss de fleste oppdrag.

Det være seg alt fra takrenner, pipebeslag til generelle beslagsarbeider.

Vi jobber for det meste ute på byggeplasser, men utfører også arbeid i vårt eget verksted.

Kom gjerne med mål, eller ta kontakt så kan vi hjelpe deg med måltaking  så kan du få laget beslag til tak og fasade som du måtte trenge for egenmontasje. 

bottom of page